KONTAKT OS

Vi kommer gerne til din hjertesag!

Kontakt os i dag og hør om det er muligt for os at komme ud til dig/jer.
Vi kommer til alt lige fra fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, jubilæer, støtteevents, begravelser og meget mere. Vores primære fokus er dog til udsatte og sygdomsramte børn og unge. Derfor vil disse besøg blive prioriteret såfremt efterspørgslen er høj.

Vi kan ikke altid garantere, at der er mulighed for et besøg. Det kræver, at vi har medlemmer der; bor i området, har kørelejlighed, fri fra arbejde, restriktioner fra Lucasfilm Ltd., Disney og lignende. Det er af samme årsag, at det heller ikke er muligt at bestille bestemte dragter til besøg.

Vi gør dog alt for at komme til din begivenhed, såfremt det er muligt. Alle henvendelser bliver behandlet hurtigst muligt af vores dygtige event ansvarlige.

Lyder vi som et fællesskab, du gerne vil være en del af?

Brænder du også for at gøre en forskel for dem, som har mest behov for det, og kan du godt lide Star Wars universet?

Jamen så skynd dig at ansøge om medlemskab – enten som supportmedlem eller som dragtmedlem. Det koster ikke noget, og du får oplevelser og venner, som du sent vil glemme. Du kommer virkeligt til at mærke på livet, hvordan din støtte gør gavn og spreder glæde omkring dig.

Du skal være klar til at fremvise en godkendt børneattest, da vi omgås og kommer i kontakt med børn og unge. Det er påkrævet, at vi indhenter disse oplysninger omkring dig i forbindelse med godkendelse af din ansøgning.

Er du under 15 år, skal du ansøge sammen med en værge, som har ansvaret for dig og som også skal ansøge om medlemskab. Din værge skal desuden deltage sammen med dig på de troops, du gerne vil deltage i.

Andet på hjertet?

Så lad os høre fra dig

keyboard_arrow_up