EVENTS

SCI FI CON

ARENA Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers

Hvert år er vi stolte over at kunne sige, at vi møder talstærkt op i Arena Randers til det årlige Sci-Fi Con. Sammen med hundredvis af sci-fi entusiaster møder vi op for at dele vores passion for Star Wars og alt andet fra det nørdede univers i stjernerne.

Book billet her

CPH TOY FAIR

Aktiv Center Ballerup, Rolighedsvej 12, 2750 Ballerup

I Ballerup afholdes der årligt et stort legetøjsmarked med retro / vintage legetøj fra 70’erne, 80’erne & 90’erne. Her møder vi op og bidrager til at fremhæve den gode stemning, som Star Wars universet kan bidrage med.

KULTURNATTEN

Gothersgade 11, 1123 København K

Kulturnattens formål er at skabe byens største endagsbegivenhed, der en gang om året åbner byen og binder den sammen i en intens oplevelse af ekstraordinære kulturarrangementer.

Her er alle indre Københavnsområder fyldt op med særarrangementer fra kl. 18:00-00:00 og i blandt disse oplevelser kan man også møde Troopers For Charity på gaden fra kl. 18.00-20.00 sammen med alle andre.

CITY 2

Cityringen 4, 2630 Taastrup

City2 er velkendt for jævnligt at afholde arrangementer for alle aldre. En af disse er Sci-fi weekenden, som fra i år af afholdes hver oktober. Her møder Troopers For Charity selvfølgelig gerne op og er med til at skabe en festlig stemning for alle besøgende i centeret henover weekenden.

RETRO GAME DAYS

Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle

I Vejle bliver der hvert år afholdt Retro Game Days, hvor man har mulighed for at komme og se og/eller spille retro spil fra den tidlige gamer æra.
Til denne begivenhed tropper Troppers For Charity gerne op og er med til at sprede en nørdet stemning for alle de retronørder, der møder op.

BØRNEHJÆLPSDAGEN

Zoologiske Have – København & Aalborg

Børnehjælpsdagen er en landsdækkende og upolitisk hjælpeorganisation, der hver dag arbejder for at styrke de personlige og sociale kompetencer hos anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Formålet er at gøre anbragte børn og unge mere robuste og give dem bedre forudsætninger for at mestre deres eget liv.

For at hjælpe vores samarbejdspartner med indsamling og videre støtte, deltager Troopers For Charity i de årlige arrangementer, der bliver afholdt i Zoologisk Have København og Aalborg.

Kender du et event som du synes vi skal med til?

format_quote

På den store dag dukkede 7 fantastiske Troopers op smilende og i godt humør. Alle 14 børn (og de voksne!) tilstede var helt overvældede af de seje, realistiske dragter og våben – plus der blev uddelt fine Star Wars plakater til alle. Et fornemt besøg værd mange penge; men utroligt nok gratis. Vi er meget stolte at donere i jeres navn, i er inspirerende stjerner der gør verden et bedre sted. ❤️

Claudia Carolina
format_quote
Troopers for Charity gør en KÆMPE forskel. Uden nogen økonomisk betaling stiller I op og gør andre glade ❤️ Vores Mads drømmer om selv at blive medlem. At kunne overraske ham med jeres besøg og gøre ham helt overvældet og mundlam i flere minutter var en stor glæde for hele familien. Jeres nærvær og varme, kammeratlige tone gjorde dagen så meget bedre. En snart 10 årig dreng går videre fra i dag med en oplevelse for livet ❤️🙏
Marie Stier
format_quote
Det så vildt så meget I gir ham!
At se den glæde der bare stråler ud af ham når han ser jer eller vi snakker om jer , varmer mit moderhjerte …han ( vi ) glæder os allerede til at se jer igen .. er sikker på jeres nyeste lille maskot har masser af historier og snakkeri og dele ud af næste gang også 🤣❤️.
Tak for jer og jeres fantastiske arbejde I gør for børn og ej at forglemme de barnlige sjæle … ❤️❤️🥰.
Mille Søs Oestrich

PLAKATER

Når vi tager ud på events, tager vi gerne gaver med i en eller anden form. Vi vil altid forsøge at forespørge donationer i form af merchandise fra diverse virksomheder i eventets lokalområde.

Dertil laver vi også gerne vores egne plakater, som vi får trykt og bringer med ud som gave. Herunder kan du se vores plakater samt downloade dem til eget brug.

Har du en ide til en plakat, vi kan lave eller et ønske om at lave en til os, må du endeligt bare hiv fat i os, så vi sammen kan lave noget kreativt.

TFC Plakat
TFC Plakat
TFC Plakat