AMBASSADØRER

Hvad er en TFC Ambassadør?

I Troopers For Charity er det muligt at blive anerkendt som ambassadør for TFC. Igennem tiden har TFC fået flere frivillige, som ønsker at være med til at støtte op om den gode sag. Nogen af disse er nævnt herunder.

Som TFC ambassadør repræsenterer man TFC i et større eller mindre omfang. Man er med til at sprede glæde og det gode budskab ud til alle hjørner af Danmark. Det kan være ved at promovere foreningen, arrangere begivenheder eller bare gøre en forskel, hvor det gælder.

Ambassadør profiler:
Troopers For Charitys ambassadører er kendte danskere, der har et humanistisk livssyn og som med et åbent og lyst sind vil arbejde helhjertet for at styrke udsatte børn og unge både mentalt og fysisk. Troopers For Charitys ambassadører vil i både deres professionelle og private virke støtte profilering og arrangementer til gavn for de mange udsatte børn, som Troopers For Charity møder rundt om i Danmark.

Troopers For Charity ønsker at finde ambassadører fra forskellige dele af underholdningsindustrien, erhvervslivet, sporten, kultur m.m. som kan være med til at sætte fokus på Troopers For Charitys arbejde i forskellige fora og situationer. Der er ingen restriktioner på, hvor mange ambassadører Troopers For Charity vælger at udnævne. Ambassadørerne skal gøres opmærksomme på, at de til enhver tid kan trække sig fra opgaven, hvis de føler engagementet glide, at tiden ikke er til det eller af andre årsager.

Ambassadørernes funktion og arbejdsopgaver:
Ved udnævnelse af nye ambassadører, er det Troopers For Charitys opgave at få klædt nye repræsentanter ordentligt på. Vi skal informere vores ambassadører om nye tiltag, projekter, events m.m. Alle nye ambassadører skal udstyres med en sweatshirt fra Troopers For Charity med logo og skrift, samt modtage evt. nyheder pr. mail, postkort, plakater, diplom m.m. Arbejdet som ambassadør er ulønnet og udnævnelsen er ikke tidsbegrænset.

Alle ambassadører i Troopers For Charity er ambassadører for sagen generelt. Dvs. at de alle kan stille op til forskellige aktiviteter – herunder branding, events, besøg m.m. Det skal afstemmes, hvor meget ambassadørerne kan/vil bruge deres sociale medier til profilering af Troopers For Charity – dette vil blive afstemt i samarbejde med pr afdelingen og med de enkelte ambassadører.

Lyder det som noget for dig?

Send os en mail og lad os se, hvordan vi sammen kan gøre en forskel

Jonas Schmidt

Ambassadør

10. november 2020

Troopers for charity er stolte af at kunne officielt annoncere  at Jonas Schmidt har takket ja til at være ambassadør for Troopers For Charity. Jonas er selv kæmpe Star Wars fan, og derfor var valget på ham som ambassadør kun naturligt. Vi er utrolig stolte over, at Jonas har takket ja til opgaven, og vi glæder os til at lave en masse skæg og ballade med Jonas i den kommende tid.

Niki Topgaard

Youtuber

Niki Topgaard

Ambassadør

2. oktober 2022

Niki Topgaard er en dansk YouTuber, som siden 2018 har delt sin imponerende grafiske komedie-indhold, med fokus på temaer som: Star Wars, Harry Potter, spil og meget andet. I september 2022 udgiver Niki videoen “Den evige drøm”, hvor Niki blandt andet får besøg af flere karakterer fra Star Wars universet. Medvirkende i videoen er flere medlemmer fra Troopers For Charity, og derfor kunne TFC ikke dy sig for at tilbyde Niki en aktiv rolle som TFC ambassadør, hvilket Niki til vores store begejstring takkede ja ved et stort Sci-fi-event i City 2.

Ralf Østergaard Christensen

Ambassadør

Juni 2020

Troopers For Charity er utrolig stolte over at have fået en ambassadør i Ralf Østergaard Christensen. Ralf arbejder til daglig med udsatte børn og unge på en sikret ungdomsinstitution på Amager. Derudover var Ralf også deltager i Robinson Ekspeditionen 2021 og influencer på de sociale medier.

Om udnævnelsen udtaler Ralf bl.a.:

“Jeg er uddannet socialpædagog. I år har jeg 20 års jubilæum på specialområdet og arbejdet med de kriminelle og udsatte unge. Jeg har været vild med Star Wars så længe jeg kan huske med største fascination af den mørke side og først Darth Vader, men da Kylo Ren blev skabt, så var jeg ikke i tvivl længere. Derfor var jeg henrykt for at finde ud af, at han ikke var “taget” i Troopers For Charity. Mit mål med min ambassadørtitel er at sprede budskabet om Troopers For Charity, og bruge hele mit netværk og min familie til at sprede en masse kærlighed. ”

Ralf Østergaard Christensen

Robinson deltager

Jakob Stegelmann

Tv vært (Troldspejlet)

Jakob Stegelmann

Æresmedlem

28. februar 2019

Vi er super stolte over, at Jakob Stegelmann i 2019 kunne blive indlemmet i Troopers For Charity som æresmedlem.
Jakob Stegelmann havde i 2019 premiere på sit Troldspejlet show på Bremen Teater i København, og fik inden showet overrakt sit diplom.
En tydeligt rørt Jakob blev meget overrasket over, at vi havde tænkt os at optage ham som æresmedlem. Hans reaktion kan genses i live videoen fra aftenen, og den skabte tydelig glæde hos de mere end 30 medlemmer af Troopers For Charity, som var mødt op denne aften.