Juleønsket 2023

folder_openTFC Tema
Så skyder vi vores Juleønsket 2023 mission i gang, og vi kan nu fortælle lidt mere om, hvordan årets mission fungerer.
Nedenfor ses en liste med personer fra Troopers For Charity, som hjælper med at indsamle gaverne i diverse områder af Danmark, og man har her mulighed for at tage direkte kontakt til de folk, der bor i ens lokalområde. Vi har forsøgt at dække så meget af Danmark som overhovedet muligt, men der er desværre steder, hvor vi ikke har mulighed for at indsamle gaver.
Gaverne skal være af en værdi af max. 150 kr., og være forsynet med et til/fra kort med køn og alder. Alle gaver bliver herefter afleveret på krisecentre, opholdssteder og børneafdelinger rundt om i landet. Dette sker i dagene op til jul, og vil dermed være en kæmpe hjælp til alle de familier, der hvert år må kæmpe for at holde en god og rar jul.
Vi håber endnu en gang på en stor succes, og vi håber rigtig mange af vores følgere, samarbejdspartnere og ambassadører vil støtte op omkring vores initiativ, ved at købe en gave til et udsat barn og ved at dele og like vores opslag vidt og bredt i alverdens Facebookgrupper.
Deadline for indlevering på adresserne er 18.12.2023 kl. 20.00.
På forhånd mange tak ❤️🙏🎅🤶.
Har du ikke mulighed for at aflevere det fysisk, kan du også tage kontakt til os på info@troopersforcharity.dk, og så kan vi evt. aftale nærmere omkring afhentning.

Lignende artikler

keyboard_arrow_up