Gersagerparken fester for fællesskabet

folder_openMediedækning

Troopers for Charity var forbi og indsamlede penge til velgørende formål

sn.dk
29. jun 2019
Kilde url

 

Greve: En ballon springer, og med det samme er der flere der vender sig ved bordene og kigger.

-Hvad var det? bliver der spurgt, og fornemmer, at et par af gæsterne til Gersager Festivalen lige når at tænke sit, inden svaret,

-Det var bare en ballon, kommer.

-Man ved jo aldrig, lyder det fra Mona Rasmussen, der sammen med sin veninde Anne Lindqvist sidder og nyder solen ved at af bordene Gersagerparken.

Hun henviser til den episode, hvor en 27-årig mand blev ramt af skud i området.

-Vi er jo vant til, at der kan ske lidt herude, siger Mona Rasmussen.

Fællesskabet er vigtigst

Men heldigvis sker der langt flere postive ting i Gersagerparken, mener Mona Pedersen, og det er Gersager Festivalen, der blev holdt lørdag, et godt eksempel på.

-Det er vigtigt at vise, at vi har et godt fælleskab i Gersagerparken, og det gør vi med sådan nogle arrangementer. Derfor skal man også rose dem, der hvert år bruger en masse kræfter på det, siger hun.

Det er fjerde år i træk, at Gersager Festivalen bliver afholdt. Den drives af frivillige kræfter, og overskuddet går til formål til fordel for børn, unge og børnefamilier i området.

En af initiativtagerne er Lene Pedersen, formand for GPS Puls, og hun er glad for opbakningen som festivalen oplever år efter år.

-Det betyder rigtig meget, at beboerne i området bakker op, og vi har altid fulde huse til arrangementerne, siger Lene Pedersen.

-Vi kan faktisk ikke mærke, at der har været uroligheder, og det er vigtigt, at folk møder op, fordi det sender et stærkt signal om, at vi står sammen i Gersagerparken.

Festivalen blev skudt igang lørdag formiddag, og her var det især de yngste gæster, der var kræset for.

De kunne blandt andet fornæje sig med trampoliner, togture og hoppeborge. Imens kunne de voksne få sig en snak med kommunens lokale politkere, der også var til stede.

Borgmester Pernille Beckmann var på plads og skød festivalen i gang med sin åbningstale.

Her hyldede hun netop de frivillge kræfter, der har skabt festivalen helt fra bunden.

Gersagerparken lader sig ikke kue

Hun har været fast gæst fra starten, og hun understregede også vigtigheden af at stå sammen, når der har været uheldige episoder.

-Vi viser et fællesskab,og vi viser, at vi ikke accpeterer den slags. Folk i Gersagerparken lader sig ikke kue, siger Pernille Beckmann.

Gersager Festivalen varer hele dagen, og gæsterne kan fornøje sig med mad og drikke fra de mange boder, mens de nyder de musikalske indslag fra festteltet.

Lignende artikler

keyboard_arrow_up